A Spurs jól elverte a bajnokot

A szezon előtt úgy gondolták, nyugaton a San Antonio állíthatja meg a Lakerst, de a Spurs olyan rosszul kezdett, hogy a figyelem a Dallasra és a Denverre terelődött. Aztán a texasiak összekapták magukat, és mostanra csúcsrangadónak számító meccsen alaposan elverték a címvédőt.



A San Antonio gyorsan a kezébe vette a meccs irányítását, és el is húzott, a nagy verés nem Kobe Bryant kiszállásának köszönhető, a sztár már komoly hátrányban szenvedett kisebb sérülést. Távollétében Andy Bynum villogott, de Duncan megette őt is, meg Lamar Odomot is a palánk alatt. A Lakers továbbra is vezet, a Dallas mögé felsorakozott a Spurs is az élmezőnyben. Mögöttük elképesztően szoros a mezőny a 24-14-gyel álló Denver csak három győzelemmel előzi meg a már nem is rájátszó Utah-t (21-17)

Keleten csak az Orlando játszott a nagyon közül, a Magic tartja jó formáját, és Dwight Howard parádéjával (30 pont, 16 lepattanó) elintézte a Sacramentót. A Cleveland magabiztosan vezet, mögöttük a Boston és a Magic, de az Atlanta is kapaszkodik a pályaelőnyhöz. A Hawks mögött nagy szakadék, egyelőre az itteniekről beszélni sem érdemes.

2010.01.13. 10:50 _benchpotato | 1 komment Címkék: nba san antonio spurs los angeles lakers

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr321668799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popovich 2010.01.13. 13:15:39

nagy verés nem Kobe Bryant kiszállásának köszönhető, a sztár már komoly hátrányban szenvedett kisebb sérülést.

hmm. pszihikai serules talan:)
süti beállítások módosítása