Lebron James a legrosszabb nyaráról

Lebron James olyan offseasont zárt, amit senki nem kívánhat magának. A poszterfiúból mini botrányhős lett, persze sehol nincs az igazán nagyokhoz képest (Bill Lambeer, Dennis Rodman, Sir Charles), de még az örök jófiú Jordantől is elmarad, aki legendásan szart az All Star-hétvége sajtóeseményeire és általában golfozott.

Szegény LeBron ráadásul nem tanult tetteiből. Például a felettéb csúnya gesztusát, hogy nem gratulált (konkrétan nem fogott kezet) Dwight Howardéknak, még meg is védte. Az alapszakasz 82 meccsének egyikén se kell kezet fogni, és pont most várják el tőle, amikor később emailen gratulált. Mondjuk a korábbi NBA-élményei alapján emlékezhetne arra, hogy egyfelől a playoffban minden más, másfelől legendásan jó képek szoktak készülni a gratulációkból, úgy tűnik, ő ehhez nem akart asszisztálni.

Beszélt a zsákolós ügyről is. Ő nem szólt senkinek, a Nike-nál ez a policy és a YouTube-on mindenki megnézheti, mennyien zsákoltak felette. Na, ez lett volna a tökös válasz már akkor is.

Shaq O'Neal leigazolásáról, akit ő keresztapának nevezett, elmondta, hogy mennyire örül, mi mást is mondhatna. Nem izgatja különösebben, ha O'Nealra kell játszania.

Megjelent egy könyve Shootin Star címmel, illetve egy dokumentumfilmben feldolgozták középiskolai éveit More Than A Game címmel. 

2009.08.07. 10:35 vl | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr911294288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popovich 2009.08.07. 21:49:22

szegeny, szegeny lebron james...

dzsedi 2009.08.10. 13:35:36

sose bírtam ezt a Lebron gyereket.
süti beállítások módosítása