Erősek: Horvátország és Litvánia

Ma reggel Litvánia kezdett oktatásba (99:66), szegény irániakat verték el közönségszórakoztató játékkal, mert nem csak a zsákolás az. Kleiza 22 pontot dobott, amivel csapata legjobbja volt. A litvánok 63 százalékkal dobták a duplákat, míg a hármasokat 39 százalékkal (7/18), érdekes, hogy büntetőből sokat hibáztak (16/26). Jasikeviciusék ezen a tornán is roppant erősek minden poszton és csapatban is, nagyon várjuk, meddig jutnak.

A nap második meccsén a hihetetlen jól dobó Horvátország hét ponttal verte meg a Kirilenkóval és Holdennel feláló orosz válogatottat (85:78). 22 pontot dobott Marko Popovic, de a csapatmutatókat is érdemes megnézni: gyenge közeli (47%), erős hármas (53%), tökéletes büntetőzés (86%).

Most Németország-Görögország van, ahol Dirk egyedül próbálja megmenteni a német becsületet, de a félidőben 11-gyel égnek. A görögök 12:2-vel kezdtek, ezután 21:23 lett a németeknek, mert Dirk mindent belőtt. De a szellemes görög henger elindult.

Ma még lesz egy kevésbé izgalmas Kína-Spanyolország és egy cirkuszi mutatvány: Angola-USA. Argentínának kötelező nyernie Ausztrália ellen a nap utolsó meccsén, de a Diamond Ballon is alig ment, ez lehet a nap harmadik nagy meccse.


 

 

2008.08.12. 08:52 vl | Szólj hozzá! Címkék: spanyolország horvátország németország oroszország peking litvánia

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr29611842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása