Pierce bilincsben

Paul Pierce nem játszik az Olimpián, nem is kapott meghívást, mitöbb a 2002-es világbajnoki fiaskó után 2004-ben tisztelettel megkérték, hogy ne is nagyon akarjon játszani Athénban. Ugyan szurkolóként kint lesz Pekingben, ő lesz az amerikai csapat zászlóvivője, azonban így a felkészülés helyett van jobb dolga is. Például az, hogy megbilincseltesse magát Las Vegasban vasárnap hajnalban!

A FanNation beszámolója alapján Pierce a hajnali órákban leállították a rendőrök szabálytalan vezetési stílusa miatt, majd meg nem nevezett okból megbilincselték a 2 méteres 105 kilós NBA MVP játékost. A beszámolók szerint Pierce hamar lehiggadt, a szondán 0.08 alatt fújt, ami Nevada államban a megengedett legmagasabb alkoholszint, majd már utasként távozott a helyszínről.

 

2008.08.05. 14:01 mdi | 1 komment Címkék: nba boston celtics paul pierce

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr17601800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Whitefalcon 2008.08.05. 15:18:09

Bezzeg a régi jó Charles Barkley féle balhék....
Ááhh, már az NBA sem a régi.
süti beállítások módosítása