(női) Oroszország - Brazília 74:64

Sokáig úgy tűnt, hogy a brazilok megragadják a veszett fejsze nyelét, de aztán a vége sima lett, és ezzel nekik annyi is. Illetve ha a koreaiak megverik előbb a fehéroroszokat és aztán a letteket, valamint a brazilok az utolsó körben legalább 12-vel a fehéroroszokat, akkor továbbjuthatnak, de a pillanatnyi formák alapján erre kicsi a sansz.

A meccsről: az elejétől a 3. negyed zárásáig a dél-amerikaiak voltak 1-2 kivétellel előrébb, és tartották szűk, 4-5 pontos előnyüket. Jellemző, hogy míg az első félidőben 7 hármaskísérletük 18 pontot ért, addig a másodikban 12 próbálkozásukból már csak 3 talált be. Ehhez méltón alakult a mérkőzés állása is. Az oroszok nem elég, hogy jobban dobtak mezőnyből, de ráadásként 'majd 20-szal több pattanót is szedtek. Egyénileg kiemelendő Schegoleva (14 pont, 6 lepattanó), valamint a dupla-duplát elérő Korstin (10 pont és pattanó, ráadásként 5 gólpassz). A braziloktól csupán a 21 pontos (5/7 tripla), 6 gólpasszos Pinto emelhető ki. (Statisztika)

Mai feladványunk: Hogy lehetséges, hogy a két csapat játékosai a stat szerint 202-202 percet töltöttek a pályán?

2008.08.15. 11:04 bzsozsi | Szólj hozzá! Címkék: oroszország brazília női

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr96616983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása