(ffi) USA-Angola 97:76

Az amerikaiak játszottak egy könnyed bemutató meccset Angolával. A győztes kiléte igazából egy percig sem lehetett kérdéses, az ami játékosok meg is osztoztak a perceken szépen testvériesen (a legtöbbet játszó Deron Williams 22, a legkevesebbett pályán töltő Carlos Boozer 11 percet kapott). Dwayne Wade 16 perc játék során 19 potnot és 5 pattanót szerzett, míg Dwight Howard 15 perc alatt 14-et rámolt be (6/6 mezőnyből).

Ami ugyanakkor aggodalomra adhat okot a Team USA háza táján az az, hogy Kobe mindössze 4/13-ra (0/8 távolról) volt képes, a rövid hármashoz még mindig nem tudtak csapatszinten hozzászokni (5/21), és a bónuszpontokat sem bírják rendesen értékesíteni (16/25 büntetőből). Ha az utóbbi két mutatón nem tudnak javítani, és képesek egy Angola-szintű csapattól 76-ot kapni, még bajba kerülhetnek egy jó napot kifogó görögök (csütörtökön játszanak velük), litvánok, vagy spanyolok ellen. Érdekesség még, hogy az angolai a legalacsonyabb válogatott a tornán, 194 centis átlagmagassággal, és mindössze 3 két méter fölötti játékossal.

2008.08.12. 17:11 mdi | Szólj hozzá! Címkék: peking angola kobe bryant dwight howard teamusa dwayne wade

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr43612800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása