Kobe for president

A Lakers hozta a meccset Utah-ban, itten nem lesz hetedik. Az elvileg jól védekező Jazz-nek "sikerült" a Lakers-t 50% FG és 63% hárompontos mutatóra "leszorítania", így nem sok esélyük volt. Mondjuk ha 14 perces lett volna a nagyedik negyed akár nyerhettek is volna, a második félidőt nagyon keményen megnyomták, de nem sikerült ledolgozni az elsőben összeszedett 19 pontos hátrányt.

Nem úgy, mint a Cavaliers-Celtics párharcban, ahol nem jött be a jóslatom és a Celtics nem nyert egy meccset sem Clevlandben. James-nek már másodszorra sikerült (egész) jól dobnia a párharc során, a Celtics a többieket viszont kivette a játékból, de ebben a védekezés orientált csatában ez is elégnek bizonyult a győzelemhez.

A bejegyzés címéért pedig big up for Combi_Tpk!

2008.05.17. 10:57 mdi | 2 komment Címkék: nba kobe bryant boston celtics playoff utah jazz lebron james los angeles lakers clevland cavaliers

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr29473652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.05.19. 08:11:43

Köszönöm, köszönöm Kobe nevében is :)
Remélem jön a New Orleans a nyugati döntőbe, kíváncsi vagyok hogy alakul a két gigász csatája :) Bár megelőlegezek egy 4-3as Lakers sikert.

spájdernecc 2008.05.19. 08:15:36

Megvan.
Boston megy tovább, bár a meccset nézve szavuk sem lehetne, ha kiestek volna.
süti beállítások módosítása