Orlando Magic @ Detroit Pistons, Game 5

Billups nem kockáztat, továbbra is öltönyben. Helyettese, Stuckey pillanatok alatt összeszed két személyit, le is ültetik, Hunter váltja fel.

A detroiti védelem hatalmas munkával teszi kínkeservessé Dwight Howard minden egyes labdaérintését. Az Orlando máris eladott hét labdát, pedig még az első negyednek sincs vége. Stan Van Gundy már a második idejét kéri ki, és minden oka megvan rá...

(Sheed közben éppen azt magyarázza egy interjúban, hogy miért is annyira fontos megakadályozni Superman önbizalomnövelő, lendületbehozó zsákolásait.)

A negyedet végül 20-20-ra menti az Orlando, dícséretes.

Rashard Lewis eddig négy per semmi, Howard 1/3, és 2/6 büntetőből, ennél biztosan hatékonyabbnak kell lennie, ha nem akar hazamenni.

Az Orlando lengyel cserecentere, Gortat nagyon motivált, az előző meccsen egy percen belül dobda mindkét mezőnykosarát. Turkoglu, Bogans, Nelson, és máris jön a detroiti időkérés.

Lewis első kosara, szép távoli horog. Howard újra a pályán, rossz passz, szarakodás, végül egy elszúrt betörés kintről. Sheed és Hamilton büntet, már csak eggyel meg a Magic, időkérés jön.

R.I.P. beszór két büntetőt, Rashard kihagy kettőt. Az Orlando nagyon csúnyán pocsékolja a büntetőket a szériában. A Pistons újabb 4 jó kísérlettel oktat, az eddigi meccseken már 21 pontos előnyt szedtek össze a büntetővonalról. A Magic már 11 eladottnál jár. Hamilton újabb két jó büntetője, Hunter triplája, a Pistons 7 ponttal megy, Van Gundy kikér egy 20 mp-est. Rasheed férfias faultot üt Howardon a palánk alatt, mindkét büntető rossz. Superman javít egy 2+1-gyel. Hamilton két jó büntetőjével zárul a negyed, maga 19-nél, a csapata 47-41-nél jár a Magic ellen.

Nekem meg fellőtték a pizsamát, izgulhatok álmomban reggelig.

2008.05.14. 01:26 darker_ | 4 komment Címkék: detroit pistons dwight howard orlando

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr81467433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vicktor 2008.05.14. 01:51:30

Azzal hogy Howard-ot kiveszik a játéból, levágják a kígyó fejét. Pistonsnál a kezdőötösnél jobban eloszlik a pontgyártás, bár a pad nem jeleskedik (Maxiell: 1pont és ennyi). De asszem ma meglesz az első csapat aki bent van a konferenciadöntőben.

darker_ 2008.05.14. 01:59:30

A Detroit nagyon jól védekezik Howardon, az Orlandónak viszont itt kellene elővenni a másik két shootert, Lewist és Turkoglut, a kiegészítőkről nem is beszélve. Sajnos nem tudom végignézni a meccset, de reggelre kiderül :)

Vicktor · http://vicktorsmith.blog.hu 2008.05.14. 10:04:58

Na úgytűnik bejött a tippem. Tényleg megvan az első konferenciadöntős csapat. Howard-ot sikerült levenni a pályáról. Nem nyujtott többet mint a többi csapattársa. Én igatábül azt nem értem, hogy miért 8 emberrel játszotta végig az Orlando a meccset?

darker_ 2008.05.14. 10:24:33

Howard 4 mezőnykosara nagyon kevés, a 6/15 a vonalról meg egyenesen katasztrófa, főleg Hamilton 16/16-ához képest. Ha jól nézem, a Detroit ügyesen variálta a faultoló játékosokat Howardon, akit ezzel padlóra küldtek.

Turkoglu megint elvállalta a végét, két remek agresszív betörés után a harmadikat blokkolta Prince - szerintem nincs miért szégyenkeznie, bár az Orlando rosterét minősíti, hogy ugyanannak a játékosnak kellett végigvinnie két döntő playoff-meccs összesen 8 utolsó támadását, és ezt a játékost nem Jamesnek vagy Bryantnek hívják.

Az Orlando 21 eladott labdájából 34 azonnali válaszkosarat szerzett a Pistons. A Detroit mindössze 36%-kal dobott mezőnyből, de a sok eladottnak és a pontos büntetőzésnek köszönhetően ezen is túlléptek.

Stuckey pedig figyelemreméltóan játszott, lehet belőle még akármi.
süti beállítások módosítása