Hetedik

Volt egy szép jelenet a meccsen: Pierce törölközővel a fején térdel az oldalvonalnál, és nem hiszi el.

A másik szép jelenet a félidőben volt a Utah-meccsen: "Are you kidding me?" You will play game 7 against this Atlanta? You are the worst team in playoff history, that's absolutely no question."

Az Atlanta kiharcolta a hetedik meccset. Innentől kezdve már nem számít, hogy nyernek vagy vesztenek, mert eddig a legnagyobb meglepetés ez a párharc. Egyik kedvencen, Mike Bibby szerzett 17 pontot, kiosztott 7 asszisztot, lekapott 6 pattanót és nem adta el a labdát. 8 mp-vel a vége előtt a Bostonnak sem volt hárompontos végjátékra taktikája, de miért? Rondo felvitte, pattogtatott, majd dobott egy rigót. Nincsenek figurák már?



A Cleveland befejezte, ráadásul Szcerbiak is jól játszott végre, így eggyel többet pihenhetnek a Bostonra (még mindig nem hiszem, hogy az Atlanta nyerhet Bostonban), lejegyzetelhetik a győztes taktikát a tévé előtt.

A hosszú napok óta pihenő Lakers mellé is megérkezett a Utah, miután megverték a szezon legnagyobb rekordját felállító Houstont. Szívós, kemény csapat a Jazz, jó párharc jön.

2008.05.03. 09:03 vl | 3 komment Címkék: nba boston celtics playoff utah jazz atlanta hawks cleveland cavaliers

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr9451870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.05.03. 11:39:50

Jejeje. Az MTI sajtóértesülése szerint Kobe Bryantet, a Los Angeles Lakers sztárját pályafutása során először megválasztottákaz észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) legértékesebb játékosának (MVP) .

És hajrá Hawks :D

popovich 2008.05.03. 16:56:19

menjetek kicsi sólymok!!!

darker_ 2008.05.03. 23:12:16

Kutya legyek, ha számítottam erre (mármint az Atlantára)! Persze örlülök is neki, mint minden izgalmas meglepetésnek, melynek nem a Lakers a szenvedő alanya. :)

süti beállítások módosítása