Garbajosa nem megy Pekingbe

Nem engedi el a pekingi olimpiára Jorge Garbajosát az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Toronto Raptors.

A spanyol világbajnok kálváriája tavaly márciusban kezdődött, amikor eltört a bokája, ám hazafias érzelmektől vezérelve - félig gyógyultan - mégis pályára lépett a szeptemberi Európa-bajnokságon. Az elsietett visszatérés miatt csak hét mérkőzésen szerepelhetett az NBA-ben, majd decemberben ismét megműtötték.

A Raptors a biztosítási szerződésre hivatkozva a spanyol szövetségtől egymillió dolláros kártérítést követel, amely még nem érkezett meg. Annak idején Dávid Kornélnál, Gulyás Róbertnél és Újvári Eszternél is hasonló problémák voltak. Az a baj, hogy a nagy sztárokért érdemes ennyit kifizetni.


 

2008.05.01. 11:27 vl | 1 komment Címkék: spanyolország olimpia válogatott nba jorge garbajosa toronto raptors

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr7449717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

darker_ 2008.05.01. 12:26:23

Az biztos, hogy az EB-ről nagyon hiányoltam volna a "másik szakállas dont", de ennek tükrében buta döntés volt elsietni a visszatérést. A rájátszásos NBA-idény meg Peking így együtt borzalmasan nagy ár az ezüstért...
süti beállítások módosítása