A pszichoterror újabb próbája

Washington Wizards @ Cleveland Cavaliers, 5. meccs

LeBron James és a Cavs ma este a harmadik egymást követő évben küldheti haza a Varázslókat. Míg az eddigi meccseken a játékot többnyire King James uralta, a pályán és azon kívül egészen elbulvárosodtak az események. A Washington valószínűleg igyekezett kibillenteni a Cleveland 24 éves csillagát lelki és szellemi egyensúlyából, vajmi kevés sikerrel. Főszerepben: DeShawn "Túlértékelt" Stevenson, Brendan "Taglózó" Haywood és persze LeBron James. (A sztoriról velős összefoglalót olvashattok a meccs nba.com-os beharangozójában, de ha gondoljátok, meg is írom.)

Ami pedig a lényeget illeti: James továbbra is megállíthatatlannak tűnik, és én azokkal sem értek egyet, akik szerint a körülötte lévő csapat értéktelen volna. (Másodhegedűsök, az igaz.) A túloldalon még mindig bíznak Arenas fetámadásában: átlag 10.8 pontnál 23.5 perc alatt 40% alatti dobáspontosságnál minden bizonnyal többre képes, és többet is várnak tőle. E várakozásoknak azonban ellentmondani látszik, hogy a meccseket végig figyelemmel kísérő tengerentúli szerzők közül többen felvetették, hogy Arenas a hosszú rehab után sem tűnik fizikailag 100%-osnak: nehézkesen emelkedik, és ez egy 193 magas játékosnál nagyon súlyos hátráltató tényező. Ha pedig Agent Zero állapota nem teszi lehetővé, hogy támadásban csapata élére álljon, ismét Caron Butlernek és Antawn Jamisonnak kell átlagon felül teljesítenie. A helyzet persze nem új a számukra, kérdés, hogy sikerül-e a washingtoni védelemnek megoldást találnia az inzultusoktól hipermotivált James lecsillapítására, míg a támadótrió igyekszik sorozatban eltömíteni a Cavs gyűrűjét.

Jellemzően kerülöm a jósolgatást, de ha már beharangozóra vállakoztam: a magam részéről úgy gondolom, Arenasnak ma este további néhány hónap rehabilitációt "ajándékoz" a hazai csapat. További indoklás helyett ajánlom ezt a rövid képregényt a remek SlamDumb.com szerzőitől.

A párharc jelenlegi állása: Wizards - Cavaliers, 1 - 3.

2008.04.30. 18:16 darker_ | 1 komment · 1 trackback Címkék: cleveland washington wizards lebron james gilbert arenas

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr84448960

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: mobili 2018.07.19. 19:59:49

A csajozás buktatói - A legjobb csajozós szövegek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sircharles 2008.04.30. 21:20:26

Múltkor piszkálgattalak (joggal), de ez most tetszett. Csak így tovább :)
süti beállítások módosítása