Nincs alvás

Kábé simán nyert a Lakers, Gasol szétdobta magát, úgy tűnik, rendben van a bokája. Persze, a Nuggets nem igazi playoff-ellenfél. A kosársajtó legnagyobb Nuggets-közhelye, hogy ilyen csapat egyszerűen nem létezik, csak Iverson van, Carmelo Anthony, Marcus Camby, Kleiza, JR Smith meg a többi, tizenkét ember vív egymagában egyszemélyes meccseket, csapatjáték nincs, védekezés meg még annyira sincs. Emiatt a Nuggets felettébb entertaining team, képes 168 pontot dobni a Seattle-nek, de 120 szinte meccsen összejön, rohanás, hajigálás, zsákolások, aztán ha éppen többet sikerül dobni az ellenfélnél: győzelem. Végülis nem csak a játékosok, de a nézők többsége is az utcai kosárlabdázáson nőtt föl, na, hát a Nuggets professzionális grundcsapat. Viszont ilyen csapatok nem szokták túlélni a rájátszás első körét.

Egyetlen Nuggets-rajongó kommentátor akad az amerikai sportsajtóban, ez pedig a kosárlabda fordított Kasszandrája, aki mindig, megbízhatóan mellényúl: Charles Barkley. Szerinte a Nuggets a legtehetségesebb csapat a ligában. Persze mondta ő már azt is, hogy Yao Ming sosem fog húsz pontot dobni egy meccsen.

A nyomorult Sport1-en csak most kezdődik a meccs, hogy rohadjon meg a programigazgató. Simán adhatták volna akár kilenc-fél tíztől, élőben vagy kis csúszással, erre főműsoridőbe benyomták Európa leunalmasabb futballbajnokságának legérdektelenebb rangadóját, a Porto-Benficát (a Porto húsz ponttal vezeti a bajnokságot, húsz ponttal!). Az otthoni négy sportcsatornából hármon ráadásul foci ment. A kosárrajongó meg járjon kialvatlanul dolgozni.

2008.04.21. 00:18 Jordán-Levegheő Mihály | Szólj hozzá! Címkék: sport1 lakers nuggets gasol playoff barkley

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr51434765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása