Sterilizálja magát a kosárlabda-bajnokság alatt!

Az Oregoni Urológiai Intézet azzal reklámozza az ondóvezeték műtéti elkötését, a vazektómiát, hogy a lehető legjobb a márciusi kosárlabda-bajnokság alatt túlesni rajta, hogy aztán a tévéközvetítéseket nézve elröppenjen a felépülés időszaka. A rádiós reklámban az urológiai intézet azt is ígéri, hogy a pácienseknek sportmagazinokat, ingyen pizzát és - borogatás céljából - mirelit borsót is házhoz szállíttat. Az intézet szakemberei azt mondják, hogy a vazektómia után 2-4 napig tart a felépülés, bár nem mindenkinek van szüksége ennyi időre.

A kórház már számos időpontot egyeztetett a márciusi bajnokság első és második hete előtti két napra, 19-ikére és 26-ikára. Az ondóvezeték elkötése során a herék hormontermelő funkciója nem sérül, szemben a kasztrációval, amikor a férfi heréit eltávolítják. A vazektómia után a férfi erekciós és ejakulációs képessége nem szűnik meg, de az ondó már nem tartalmaz spermiumokat, ezért a teherbeesés szinte teljesen kizárt. A beavatkozás rutinműtétnek számít, és a legtöbb esetben ambulánsan, helyi érzéstelenítéssel végzik. Ez az egyik legbiztonságosabb sterilizációs módszer, és az Egyesült Államokban egyre népszerűbb. (forrás: MTI)

2008.03.11. 11:09 mvmv | 1 komment Címkék: reklám

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr11375722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wagabound 2008.03.11. 14:13:51

Sportmagazin, ingyen pizza és mirelit borsó? Azannya! Már ezért megéri. Ha azt a borsót ráadásul egy bombázó nővérke egyengeti el rajtam OTT hűtésileg, egye fene, befizetek arra a műtétre, pedig a kosárlabda kurvára nem érdekel...
süti beállítások módosítása