Újabb őrület: Brent Barry

Kedden megindulhat a harc a San Antoniótól kiebrudalt Brent Barryért. Mit tud a 36 éves bedobó? 43 százalékban hajigálja a hármast. Kinek ne kellene?

Eddig a Houston Rockets, a Boston Celtics, a Dallas Mavericks, a Los Angeles Lakers és a Phoenix Suns jelentkezett be érte (A Hoopsworld leírja, kinek, miért lenne jó. Mi majd akkor, ha megvan a trade). Komoly bajnoki álmok mindenhol, és Barry már már nyert gyűrűt. Állítólag a nyugati partról nem akar elköltözni, de a 30 nap leteltével nem menne vissza a Spurshöz, kicsit megsértődött úgy látszik. Kurt Thomasért cserébe őt adták többek között a Seattle Supersonics-nak, ahonnan meg kivásárolták.

Az 1996-os zsákolóversenyen még ugrani is tudott:

Rick Barry fiaként soha nem tudott igazán kitűnni 12 éves pályája során, de legalább elmondhatja magáról, hogy ő egyike azon NBA játékosoknak, akiknek az apja is nyert bajnoki gyűrűt. Egyébként nincsenek sokan, a másik Guokas.

2008.02.26. 08:42 vl | 1 komment Címkék: san antonio spurs brent barry

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr60354516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gringow 2008.02.26. 14:14:40


Barryre szvsz a fent említett csapatok közül a Rocketsnek lenne a legnagyobb szüksége. Egyszerűen nincs stabil tripladobójuk. Battier halvány, Alston hullámzó, McGrady betörni szeret, csakúgy mint a frissen hozott Bobby Jackson.

Nekik égetően hiányzik egy ember, akinek pár távolijára minden meccsen lehet számítani, és így kihúzza a védelmet, ami így könnyedén betömörülhet Yao-ra meg TMacre, főleg, h Nyugaton erős magas poszti védekezők vannak. Pl. Didier Ilunga-Mbenga...

d
süti beállítások módosítása