(női) Fehéroroszország - Dél-Korea 63:53

A meccs, amit 30 eladott labdával is simán lehet hozni. Értitek? 30 eladott labdával!!! És tényleg sima volt! Mi kell ehhez? 46:25-ös lepattanó-arány (3 európai játékos is legalább 10-et szedett), 14/14-es büntetőzés (érdekesség, hogy már nagyszünetre is ennyi volt, a második félidőben egyetlen büntetőt sem dobhattak a fehéroroszok), az ellenfél totális csődje az egyébként erősségüknek számító tripladobások tekintetében (4/27 = 15%), és nagyjából meg is vagyunk. (Statisztika)

Remekül kezdtek a dél-koreaiak, elhúztak 11 ponttal, de az első negyed vége már csak 15:12 volt nekik, annak ellenére, hogy az ellenfél már ekkor 12 eladott labdánál tartott és 1/8-at dobott mezőnyből. Igaz 10/10-et a vonalról. A félidőben már a fehéroroszoknál volt az előny (33:28), köszönhetően, hogy a dél-koreaiak továbbra is csak lőttek, de nem találtak, és hogy csak 3 eladott labdát tettek hozzá első negyedbeli rekordjukhoz (később bepótolták). A második félidőben hamar kialakult a 10 pont körüli különbség, ami egy másodpercig nem forgott igazi veszélyben, így a fehéroroszok biztos továbbjutók (sőt, biztos harmadikok), a brazilok tuti kiesők, és holnap élet-halál csata lesz a lett-dél-koreai!

 

2008.08.15. 18:29 bzsozsi | Szólj hozzá! Címkék: női fehéroroszország dél korea

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr99617715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása