(női) Spanyolország - Csehország 74:55

A nap európai rangadóján csak félidőig volt szoros a csata (28:27), sőt, az elején még a csehek vezettek 9 ponttal, de aztán a 3. negyedet 30:11-re (!) hozták a spanyolok, ezzel el is döntötték a meccset. Montanana az egész mezőnyből kiemelkedett 20 pontjával, amit 75%-os dobóteljesítménnyel ért el, de lassacskán mintha Valdemoro is elkezdené az olimpiát (13 pont). A spanyolok 50%-os mezőnymutatója jónak mondható, főleg a csehek 35%-ához képest. Ellenben a két csapat 45 eladott labdája elkeserítő adat. A veszteseknél kiemelkedő teljesítmény nem volt (legjobbjuk Vitecková 12 ponttal), de ebben nincs is meglepő, hiszen tudjuk róluk, hogy csapatként erősek. Érdekesség, hogy a teljes mezőny legjöbb pattanózója a kisember Machová volt 8 pattanóval. (Statisztika)

Ma elméletileg már csak sima meccseket rendeznek: Brazília-Lettország, Új-Zéland-Kína, Ausztrália-Dél-Korea, Mali-Egyesült Államok. Talán a brazil-lett..

2008.08.13. 08:21 bzsozsi | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr75613690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása