Már megint nőnap

A 2. forduló a női tornán két sima meccsel indult. Először a némi(?) meglepetésre vereséggel rajtoló spanyolok biztosan verték Új-Zélandot, aztán a cseh lányok még fölényesebben a mali válogatottat.

Spanyolország - Új-Zéland 85:62

A spanyolok a büntetők és az eladott labdák kivételével minden statisztikai mutatóban felülmúlták a derekasan küzdő Tall Ferns-t, akik közül Hammon volt egyedül ponterős, igaz ő nagyon (22pont, 5 lepattanó). A spanyolok két legjobbja Sanchez (19) és Montanana (18) volt. (Statisztika)

Csehország - Mali 81:47

Az első negyed végén már 23:4 volt, és bár a második játékrészt behúzták az afrikaiak, ez csak fellángolás volt. A mindenhonnan jobban dobó, és nyolccal több labdát szerző csehek közül Machová, Veselá és Elhotová ért el a legalább 10 pontot, de a mezőny legeredményesebbje itt is a vesztes oldalon játszott, a 47 mali pontból 24-et szerző Sissoko személyében. (Statisztika)

Ma még: Oroszország-Korea, Lettország-Fehéroroszország, Kína-Usa (ilyet mindennap játszanak?), Ausztrália-Brazília.

2008.08.11. 07:43 bzsozsi | Szólj hozzá! Címkék: spanyolország csehország peking új zéland mali

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr77610180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása