Ilyen cipőket hordanak a kosarasok Pekingben

A Nike Hyperdunk lesz a pekingi olimpia cipője, majdnem az összes ország majdnem az összes top játékosa ebben a nagyszerű, szuperszínes modellben lép majd pályára. Képgalériánkban kilenc ország olimpiai csapatcipőjét mutatjuk be. A Hyperdunk alól az egyik kivétel a házigazdák nagy reménysége, Yao Ming, aki sérült lábát egy speciálisan neki készített Nike Air Force 1-ba bújtatja és azzal szaggatja majd az olimpiai gyűrűt.

Színes cipők itt

A Nike Hyperdunk a cég minden idők legkönnyebb kosárcipője, a sajtóanyag szerint csupán 368 gramm, így 18 százalékkal könnyebb, mint egy átlagos Nike kosárcipő. Július 26. óta bárki megvásárolhatja az amerikai csapatnak tervezett darabot, amivel Kobe olyan ügyesen át tud ugorni egy Aston Martint (vagy nem).

Önnek tetszenek a szuperszínes cipők?

2008.08.01. 14:28 mvmv | 2 komment Címkék: olimpia cipő kobe bryant yao ming

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr3596031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vanabi 2008.08.02. 11:10:31

Akkor inkánn az olimpia tiszteletére kiadott Air Jordanra neveznék be. Air Jordan Retro 7 OC. Az is elég színes és minden lehetséges helyen a Dream Team 1-et méltatja illetve a 92-es barcelonai győzelmet.

Vagy az olimpiát megelőző Kína-gyesült Államok barátásgos meccsre kiadott Jordan Olopic Supreme-et.

bela 2008.08.08. 00:48:37

hanyadek mindegyik
süti beállítások módosítása