Lebron lesérült, de garantálja a győzelmet

USA Team alapja, Lebron James közepes bokasérülést szenvedett, miután a tavalyi első választott, Kevin Durant lábára lépett. Az edzést és a bemutató meccset is kihagyta.

Közben a csapat felsorakozott az amerikai zászló előtt, mindenki elmorzsolt egy könnycseppet, és megígérte, hogy győzni fognak Pekingben. Mindez azért fontos, mert Amerika elvárja az aranyat, Pierce okosan fogalmazott: Amerikának nagyobb szüksége van az aranyra, mint a Celticsnek a bajnoki címre. a legnagyobb ellenfeleknek a spanyolokat, az oroszokat és a németeket tartja, érdekes módon nem említi meg a személyes favoritomat, Argentínát.

Wade egy hasonlattal magyarázta meg, miért csak a győzelem elfogadható: "It's like going in to buy a car. Your mind is made up that you want an SL55, you got to leave with a CLK, you're mad as hell, and you're going to enjoy it for a minute, but you're still going to be thinking about that SL, and do what you can do to get it," Wade said. "So I'm not thinking about that bronze. I'm thinking about the gold."

 

 

2008.07.25. 16:54 vl | 1 komment Címkék: sérülés olimpia peking lebron james usa team

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr3585523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eibi 2008.07.26. 14:15:13

And I think most people would be happy to have an SL-CLK problem... :)
Szerintem még így -, hogy szinte senki
sem mondta le a válogatottságot -sem lesz könnyű dolguk, sőőt...
Nálam argentina-spanyol döntő a legvalószínűbb.
Durant nem második pick volt Oden mögött?
süti beállítások módosítása