A playoff legjobb fújása

Paul Pierce megkapja a hármason a labdát, okosan dobócselt mutat, Hamilton repül, ráesik Pierce-re, a hármas beakad, sípszó. Elsőre ennyi látszódik

 



Támadófaultot fújt a bíró, ami elsőre teljesen érthetetlennek tűnt, de az ismétlésben látszik, hogy igaza volt. Ez azon kevés pillanatok egyike, amikor a bíró mellett állok ki.


Mert mit csinált Pierce? Hamilton rutinosan nem Pierce-re akart ugrani, hanem a mellette lévő sávban repült, hogy véletlenül se ütközzenek. Pierce ezzel szemben faultot akart, ezért kilépett jobbra egy picit (lépéshiba!), hogy ráessen Hamilton. Esett is, de a bíró jól fújt.

Halkan kérdezzük meg Brent Berryt, mit gondol erről.

2008.05.31. 11:51 vl | 5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr34496241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Terrance 2008.05.31. 14:19:56

Mint a közvetítésből kiderült nem ezt fújták le, hanem a palánk alatt egy Kendrick Perkins vs Tayshaun Prince lökést. Az eset után Prince dobott büntetőt.

Terrance 2008.05.31. 14:22:00

visszavonom, Prince-el nem csináltak semmit.

amzso 2008.05.31. 14:38:22

mi az, amit a közönség üvölt, miután befújtát a támadót? 2x is ismétlik...
amúgy jó fújás, respect a sporinak

bêla (törölt) 2008.05.31. 15:05:43

a detroit detroitra gondolsz?

dany82 2008.06.03. 11:53:41

Miröl beszéltek? Ez a fújás egy agyrém. Vagy lépés. Az jogos lenne. De ha nem, akkor ez akkora fault, mint a ház. Kit érdekel, hogy miután elugrott állt elé Pierce??? NEM KELLETT VOLNA FELUGRANI eszetlenül.

Az összes ilyen kiharcolt fault hasonló. Az összes. Amint látom, hogy repül felém valaki, bizonyisten eldobom a labdát úgy, hogy jól rámessen.

A labdás embert akadályozzák szabálytalanul a dobásban. Igaz, hogy a támadó elöre látta, hogy rá fog esni a védö, de mégis ö volt azon a helyen elöször. A védö körüli "henger" hol van???? Ennél egyértelmübb fault talán a világon nincs.

Gyalázatos fújás. Az egész 3. negyedben kritikán aluli fújások voltak, amelyek szinte kivétel nélkül a Bostont súlytották. Nevetséges az NBA-ben a bíráskodás.
süti beállítások módosítása