Jack Nicholson is beáll

►Orlandóba utazott a Detroit, ki is kaptak, ahogy az ilyenkor lenni szokott. A mérkőzésnek egy eredménye volt, hogy Billups csúnyán lesérült, még nem biztos a visszatérése (a Pistons oldalán még nem volt fent a sérüléséről semmi.), de az megnyugtató lehet nekik, hogy a beugró Stuckey 19-et vállalt. Dwight Howardon az elején látszott a sérüléséből adódó minimális visszafogottság, de utána - magához képest- közepesen játszva 20 pontot dobott.

►Ezt követően Los Angelesben átadták Kobe-nak az MVP-címet, ami éppen elég volt neki, a Lakersnek és a szurkolónak a tízpontos győzelemhez.

Eddig sem győztük hangsúlyozni, hogy Phil Jackson mennyire kitalálta a Lakers játékát, és tudjuk, hogy csak a két kötelező hazait húzták be eddig, de szegény Boozernek nem osztottak lapot ebben a játékban. Hiába játszott most jól Williams, Boozer kell nagyon, mert Kirilenko passzív, el-elalszik a pályán

Kérdés, Sloan mit tud kitalálni, mert KB-t nem lehet megállítani, és a társai nem alárendeltek. A sorozat (az idény?) nagy meglepetése, hogy Odom vezéregyéniség bír lenni, míg Gasolt tökéletesen lehet használni. Gasol 20 pont, Fischer 22, Odom 19, Kobe 32. Mai kérdésünk: ha Denzel Washinton vagy Jack Nicholson játszik, akkor a Jazz nyerni tud Los Angelesben?

Phil Jackson egy dologban a legnagyobb: képes elhitetni a játékosaival, hogy győzelemre születtek, ráadásul van egy játékosa, aki igazi győztes típus.

2008.05.08. 10:02 vl | 4 komment Címkék: nba kobe bryant lakers detroit pistons playoff utah jazz

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr95459579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sister of Mercy 2008.05.08. 12:51:22

most néztem a yahoo-n a meccs összefoglalóját:
cosmos.bcst.yahoo.com/up/player/popup/?rn=207187&cl=7725154&ch=2432729&src=sports

Utolsó jelenet, Bryant bepörög majdnem a kosár alá, aztán ad egy szép passzot Gasolnak, akit elvileg Okür fogott, de váltott hogy segítsen Korvernek meg Harpringnak. Na most az akcióval csak annyi a gond, hogy irtó csúnya lépéshiba volt, amit Bryant csinált. Rég le kellett volna fújniuk az akciót a bíróknak. Na, ennyit a szupersztárról, meg a Fakers-röl. Ha a Jazz-en túl is lépnek (bírói segítséggel, hiszen Stern bácsinak kell a lóvé, ami akkor folyik, ha a Fakers nyer), remélem a Hornets/CP3 leosztja öket rendesen.

darker_ 2008.05.08. 19:12:30

Szép összzeesküvés-elmélet. Az NBA-ben a lépéshibákat tényleg valamiféle véleményes alapon fújogatják be, és nem csak Bryantnek és a Lakersnek.

Már előre röhögök az NBA-sztárok pekingi bárgyú értetlenkedésein egy-egy ötlépéses szuperkombó után fújás láttán. ;)

popovich 2008.05.08. 20:45:07

filmből idézek: ilyenek ezek ..., ötöt lépnek, nem passzolnak és viszik a csajodat. ;)

bög 2008.05.09. 16:16:25

ja, kobe akkor is viszi ha a csaj nem akarja:D
süti beállítások módosítása