Káosz keleten

Itt jegyzem meg, hogy a Washington néhány perce teljesen váratlanul nyerni tudott Clevelandben. Itt is lehet újraszámolni az esélyeket. Egy perccel és hat másodperccel a vége előtt még 87-82-re ment a Cavs, aztán Butler bepofozott egy támadópattanót, buta fault után két büntető: már 87-86, aztán egy Smith-homály és egy Ilgauskas támadópattanó-homály után Butler három másodperccel a vége előtt még belökött egy ziccert, LeBron James pedig kihagyta az utolsó dobást. A meccs embere Caron Butler, harminckét pontja volt, és eközött a két legfontosabb. A meccs lúzere Joe Smith, a hülye faultjával és a kritikus homályával.

Arenas a mecccs előtt jelentette be, hogy ebben a szezonban már nem játszik, de a hiánya nem rendítette meg a csapatot, sőt, a múltkor (a negyedik meccsen) mintha pont ő akadályozta volna a kibontakozást. A Cavsnál Szczerbiak, Joe Smith és Varejao is tököt lőtt, Ben Wallace pedig hozta a tőle megszokott halovány játékot.

Kínos vereség. A Cavs utazhat vissza Washingtonba. Ott meg lehet akármi.

A Boston ellen akkor lehetett volna esélyük, ha most gyorsan kinyírják a Wizardst. Meg hát, emberek, ebből a rájátszásból súlyosan kilóg lefelé az Atlanta, a Washington és a Philadelphia. Ehhez képest a Boston küzd az Atlantával, a Cleveland a Washingtonnal, a Detroit a Philadelphiával. Az idei playoffot nyugaton játsszák.

2008.05.01. 03:17 Jordán-Levegheő Mihály | Szólj hozzá! Címkék: cleveland washington wizards caron butler

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr13449488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása