Keleten: Boston-Orlando, lefogadom

Hedo Turkoglu lett a most improved player, 13,3 pontról 19,5-re, 4,0 pattanóról 5,7-re, 3,2 asszisztról 5,0-ra javította a meccsátlagát alapszakaszilag, nagyszerű eredmény, innen gratulálunk a baráti török nép nagy fiának, sok sikert kívánva a továbbiakban. Második lett a szavazáson a ruhamárkanevű Rudy Gay, harmadik pedig LaMarcus Aldridge. (A magunk részéről inkább Aldridge-ra szavaztunk volna, viszont ő még hosszú évekig fejlődhet, a 29 éves török viszont alighanem pályája csúcsára érkezett. Tudta-e ön, hogy Hedo Turkoglu a negyedik negyedek harmadik legeredményesebb játékosa? Csak LeBron James és Kobe Bryant szerzett nála több pontot az alapszakaszmeccsek negyedik negyedeiben.)

Turkogluról jut eszembe, hogy szerintem itt Orlando-Boston keleti konferenciadöntő lesz, a Philadelphia annyira lefárasztja a most Detroitot (Hamilton, Billups és Rasheed Wallace rendre negyven perceket játszanak, és ők már nem tinédzserek, ráadásul Billups, a Detroit playoffsikereinek kulcsembere nagyon halovány, fáj a térde, rengeteg labdát ad el, és pocsékul dob), hogy Magic a konfelődöntőbe elkaphatja simán, ahogy a Cavs elkapta őket tavaly. A Magic ma kinyírja az Torontót, rápihenhet a Pistons-menetre, bár Dwight Howardban annyi erő van, hogy alvás nélkül is le tudná játszani az egész playoffot.

A másik ágon ugye rövidesen lesz egy Boston-Clevelandünk, mert mind a két csapat 4-1-gyel küldi haza elsőkörös ellenfelét, az Atlantát illetve a Washingtont. Hogyha LeBron James jó szériát fog ki, és a csapat is képes lesz csapatként játszani (a Washington ellen nagyon hullámzó volt West, Szczerbiak és Ilgauskas teljesítméHedonye, Ben Wallace-é meg egyenletesen szar), megszorongathatjk a Bostont, de nem nyerhetik meg a párharcot, az ziccer.

A kérdés majd az lesz az elbukott konfelődöntő után, hogy mit csináljanak a csapattal. LeBron James olyan kaliberű játékos, akinek NBA-döntőben a helye évről évre. Kiket lehetne mellé rakni? Először is edzőt kell cserélni, Mike Brown kifutotta magát, vele biztosan nem tudnak előrébb jutni. Valami új elképzelés, friss agy kell ide. El kell zavarni Ben Wallace-t (több az éves fizetése, mint LeBron Jamesnek!), kitalálni mi legyen Szczerbiakkel, és azt, hogy vajon ki lép majd idővel Ilgauskas helyére, mert Varejao elég fiatal, erős és elszánt, de ügyetlen.

2008.04.29. 00:44 Jordán-Levegheő Mihály | 2 komment Címkék: boston cleveland orlando lebron james hedo turkoglu most improved player ben wallace

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr44446349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mantegna 2008.04.29. 07:56:11

Boston ismét kikapott. 2-2. A Celtics-nek szurkolok, de végig attól féltem, a Celtics inkább alapszakaszcsapat. Az utolsó negyedben 10 pontot eladni... Nevetséges. Remélem legalább az első kör meglesz.

pipdaddyy 2008.04.29. 14:58:16

Szerintem meg nem kell aggódni a Celticsért, az mindig benne van hogy valakinek ennyire sül a keze mint tegnap JJ-nak, de ettől még nem jó az Atlanta. A Hawks jól küzd és tehetséges is (leszámítva Bibby-t aki szánalmas szintre csúszott szegény, de kell még nekik néhány év.
süti beállítások módosítása