Bryant (49) for MVP

Kobe Bryant épp most hajítja be a negyvenkilencedik pontját a Denver ellen, ötvenedik már nem lesz, mert leült piheni az utolsó két percre. Az utolsó negyedben tizenkilenc pontot nyomott, ebből  tizenötöt kábé három és fél perc alatt. Azzal, hogy Kevin Garnett lett a Defensive Player of The Year, egyre biztosabbnak tűnik, hogy tizenkét szezon után Bryant kapja az MVP címet, akár mennyire utálják ligaszerte. (Scoop Jackson olyan szépen összefoglalta ezt a mizériát néhány hete.)

Olyan laza lett a második Denver-meccs vége, hogy még George Karl fia is futkoshatott két percet a parketten.

Úgy tűnik, Andrew Bynum visszatéréséből nem lesz semmi, dehát csak kiküzdötte magának az első helyet Nyugaton a Lakers nélküle is, viszont így rájátszásban egy San Antonio, egy Phoenix, vagy végül a Boston ellen csak simább lett volna ővele. Mindegy, először úgyis a Utah jön majd, az meg megy 4:2-re Bynum nélkül is. A konferenciadöntő meg a döntő lesz necces, minden attól függ, ki mennyire fárad el, ki mennyire marad egészséges. 

Nem sokat láttam játszani a Denvert az utóbbi két évben, nem is nagyon szeretem ezt a grundos stílust, viszont egyre jobban tetszik Linas Kleiza - a legnagyobb litván játékosokat idézően technikás, és elképesztő méreteit (203 centi, 111 kiló, tiszta izom, a fehér Karl Malone) meghazudtolóan gyors, óriásit ugrik, és valószínűleg sokkal okosabb játékra volna képes ha valami olyan csapatban játszana, ahol valami összjátékszerűség is fölfedezhető. Csak 23 éves, kifoghat még egy jó edzőt egyszer.

2008.04.24. 07:46 Jordán-Levegheő Mihály | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr10439759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.04.24. 22:10:00

Ha Kobe idén nem kapja meg az MVP-t, akkor David Stern lesz az első akit a falhoz állít a forradalom :D
süti beállítások módosítása