Mészárszék a palánk alatt

Dirk Nowitzki az állat.

Egyáltalán nem értem az NBA-ben azt a tendenciát, hogy folyamatosan flagrant faultokat ütnek. Varga Mátyás mindig azt mondta, ha már faultolunk, akkor ne dobja be. De ez? Lássuk be, ezt egy sima faultal is el lehetett volna intézni, ráadásul a szerencsétlen orosz Dolph Lundgren le is sérült. Mi szükség erre? De legalább kikaptak, muhaha.

 

És az előző meccsükön is ezt csinálták: Nowitzki szabályosan pofán vágta Derek Fishert (sima fault, a szemfüles bírók melyik mozdulatban látták, hogy a labdára irányult?), majd jött Dampier kolléga, aki kilökte Bryantet. Az ilyen típusú faultokat fejben gyengébb csapatok játékosai szokták elkövetni. Kobe Bryantet ütötték agyon, majd az időkérésnél csak annyit lehetett hallani, hogy Kobe hangosan értetlenkedik, ez nem az NFL. Jé, és tényleg nem. (Sajnos csak Bryant-összefoglalót találtam.)

2008.03.04. 18:39 vl | 6 komment Címkék: dallas mavericks dirk nowitzki eric dampier

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr96365553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

flimo13 2008.03.04. 19:55:53

Valaki a németet is leüthetné már, szó mi szó.

paulkemp · http://halfpecssquad.blog.hu/ 2008.03.04. 20:01:39

kobet felőlem üthetik, minden féle rasszizmus nélkül az egy unszimpi majom számomra, bármilyen jó játékso is (amit nem is tudnék tagadni).

judge dredd 2008.03.04. 21:21:13

Dirt Nyomitzkiy az NBA legszerencsésebb játékosa. Valszeg születése óta küzd mozgáskoordinációs zavarokkal, úgy mozog a pályán mint aki be van baszva. Plusz ahogy a haját is baszogatja játék közben, az is külön műsor. Ennek ellenére valamilyen isteni alamizsna nyomán sülnek a dobásai, ezt tényleg csak valami felsőbb hatalom közbenjárásának tudom be. Na de hogy mindezek után még van pofálya ilyet mozdulni, az tényleg vérlázító. Meg az is hogy nem volt egy ember aki arcba rúgja ezért. Tudom hogy nem helyes, de aktív koromban picit heves játékos voltam. Viszont sosem paraszt...

judge dredd 2008.03.04. 21:24:31

pofája. Azért remélem a russian connection lép valamit.

flegman · http://usazzunk.blog.hu/ 2008.03.06. 13:35:21

Mi itt a tendencia?

Laimbeer, Mahorn, 80-as évek, hm? mert akkor még olyan sem volt, h flagrant...

hi nar 2008.03.11. 14:28:40

Csak nekem tűnik úgy, hogy Nowitzki elrepült a dobócselre, és a derekánál megbillent, mert nekiesett az ellen vállának?
A keze meg beakadt, oda se nézett már a végén. Tényleg durvának néz ki, de nézzétek meg mégegyszer, szerintem ez nem mondható különösebben sportszerűtlennek.
Nem vagyok Nowitzki fan, mielőtt ez felmerülne.
És tegye fel a kezét mindenki, aki nem ugrott még ekkorát dobócselre :-)
süti beállítások módosítása