Adják-veszik a magyart az NBA-ben

Persze nem olyan igazi magyar, mint Dávid Kornél, de apai ágon visszavezethető Magyarországra. Dávid Kornélra már valószínűleg nem sokan emlékeznek, pedig ő volt az egyetlen magyar kosaras, aki kikerült az NBA, és tisztességesen helyt állt. De itt van egy másik magyar, akiről nem sok szó esik, pedig Fazekas nagyapja 56-ban húzott ki Amerikába. Már ezért kiemelten szeretjük és támogatjuk itthonról.

Tíznapos kontraktust írt alá a Dallas Mavericks-ben játszó Nick Fazekassal a Los Angeles Clippers. Meglátjuk, mi lesz a 211 centis játékossal. Az 1985-ös születésű srác egyébként egyetemi szinten jól mozgott, több díja mellett bekerült az ESPN All America Team-be.

2008.02.28. 01:27 vl | 2 komment Címkék: nick fazekas

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr60357568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bogesz 2008.03.03. 11:02:06

Kornell Déjvid nagyon jól helytállt (akárki akármit mondhat), a rövid szezonban egyetlen Bull volt, aki mind az 50 meccsen játszott, és a 6 pont 3,5 reb 18 perc alatt nem egy nagyszerű, de átlagos átlag, SOK-SOK, Kornellnél sokkalszarabb játékos tengleng sok-sok évig a ligában. Valszeg Déjvidnek a managere és az angoltudása sem volt akkor pont elég...:-(

és húzzuk át 2kézzel Sztekkhaúzt :-D:

süti beállítások módosítása