Childress az Olimpiakoszban

Az átigazolási szeon eddigi legnagyobb híre nem az NBA-ben történt, hanem Görögországban. Az Atlanta Hawks játékosát, Josh Childresst leigazolták a görögök, és ezzel ráadásul nem egy leszállóágban lévő játékost, hanem egy húzóembert vettek meg. Az Euroliga egyre erősebb és erősebb, ez egy újabb bizonyíték.

A görög bajnoki ezüstérmes Olimpiakoszhoz szerződött három évre Josh Childress, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Atlanta Hawks kiválósága. A 25 éves csatár 2011-ig írt alá az Euroligában is érdekelt athéni klubhoz, és 12,6 millió eurót kap a következő három szezonra. A 2005-ben az NBA újonccsapatába beválasztott játékos a Hawks egyik legjobbja volt az elmúlt idényben átlagosan 11,8 ponttal és 4,9 lepattanóval.

2008.07.25. 09:46 vl | 2 komment Címkék: atlanta hawks josh childress

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr87584842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tightend 2008.07.25. 10:47:26

Ennyi pénzért nem csoda, hogy otthagyja az NBA-t. Ez bizony még ott is igen jó lóvénak számít.

Csak azt nem értem honnan van ennyi pénzze ezeknek a klubboknak.

vagodeszka 2008.07.25. 11:31:17

Az Euroleague klubok tulajdonosai is milliárdos ipsék, igazából csak gondolniuk kell egyet és bárkit leigazoltathatnak. Most ezt segíti az erős € árfolyam is, ez pluszba az Euroleague malmára hajthatja a vízet.

Jön Európába Delfino, Garbajosa is, ők is jók lesznek. Kidd se zárta ki annak lehetőségét, hogy a jövőre lejáró szerződését nem hosszabbítja meg az NBAben...
süti beállítások módosítása