Kínai válogatottat igazolt a Lakers

Ma lép először pályára Kobe Bryant és a Redeem Team, de közben Los Angelesben építik a jövő évi csapatot. Elsőnek leigazoltak egy kínai válogatottat (de minek), Sun Yue-t (206 cm, 96 kg). Mindezt a meccs napján jelentették be.

A Hoopsworld közben nyomatja tovább az NBA-játékosok külföldre igazolását: Kobe Bryant szerüntk el akarja hagyni a Lakerst, amikor a következő szezon után szabad ügynökké válik. Íme az idézet a Yahoo Sportrsól, amire hivatkoznak:

"As players, the business of the game (is) evolving," Bryant told Yahoo! Sports. "I think free agency now is becoming a global thing …. When players become free agents, the team they're currently with – their competition is no longer the rest of the teams in the NBA. But it's global. So, the market's opened up. So we'll just have to see how the league responds to it."

2008.08.10. 09:21 vl | Szólj hozzá! Címkék: kobe bryant los angeles lakers sun yue

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr62608923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása