(ffi) Spanyolország-Kína 85:75 (h.u.)

Majdnem sikerült megvernie Kínának a világbajnok spanyolokat, akik feltűnően könnyedén vették ezt a csoportmeccsüket. A kezdőbe rögtön nem jelölték a Memphisből Barcelonába igazoló Navarrót és Calderónt.

Nem tudom, mi történt, várom az első nyilatkozatokat, mert érthetetlenül játszottak a spanyolok három negyeden át, de az végig látszott, elképzelhetetlen számukra, hogy Kína nyerjen. Kína képtelen volt 16 pontos különbségnél kivégezni a spanyolokat, bár ez valószínűleg keveseknek menne.

A negyedik negyedben a kínai szurkolók magukból kikelve búztak a spanyol támadások alatt. A hosszabbításban aztán 15:3-ra átgyalogoltak a Jaó vezette csapaton, akik az amerikai meccsel ellentétben most tudtak küzdeni és hajtani.

MVP: Pau Gasol és Ricky Rubio megosztva

2008.08.12. 13:43 vl | 2 komment Címkék: kína spanyolország peking csoportmeccs

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr80612470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

darker_ 2008.08.12. 17:04:48

Hmm, korábban nem osztottam teljesen a Yaót lesajnáló véleményed, de ez a meccs megint Téged igazol. Krízishelyzetben elpotyogtatni minden második labdát (még ha gyötörték is rendesen), meg irányítóktól cumizni a ziccereket...kiváncsi lennék Ben Wallace vagy Zoo Mourning arcára ezek láttán.

Pedig ugyanezt a terhelést bőven megkapja az NBA-ben is, igaz, ott védekezést is kap maga elé.

mdi 2008.08.12. 17:17:38

Jaó nagyon kevés volt ezen a meccsen. Nem Pau, hanem Marc Gasol (is) alázta, Rudy Fernandez meg könnyedén ment be mellette ziccerre.

Igaz, hogy nem játszott már jó ideje, és nem tehette meg, hogy az Olimpiát kihagyja, de ez égés. Amellett, hogy nem érzi a játék ritmusát, egyszerűen néha gyámoltalanna ktűnik hatalmas termete ellenére a palánk alatt. Nem ugrik a pattanóért, lagymatagon lép oda a betörésre.
süti beállítások módosítása