Amerika egy jó streetball-csapat

Ginobili, Nowitzki, Jasikevicius és Yao Ming is vitte a zászlót a megnyitón, utána mindannyian nagyon izzadtak. Egy kérdés: vajon mennyire tud a versenyre koncentrálni a kínai csapat (és egész Kína) 230 centis jelképe a napi 376 interjú és reklámesemény között?

Az amerikaiak nagyon élvezték a bevonulást, táncoltak, Kobe meg nagyon mosolygott, ennek ellenére Amerika nem nyeri meg az olimpiai tornát, mert egy jobb streetball-csapatra hasonlít, írta a Street sportírója. Talán emiatt javasolják többen, hogy a Nike reklámszövegeként is használt Redeem Team nevet addig ne használják, amíg nem tették helyre a korábban elrontott dolgokat, vagyis nem nyerték meg az aranyat. Ehhez a játékosok szerint is a védekezéssel juthatnak a legközelebb, és mivel eddig a dobjunk sokkal több pontot-taktikát játszották, nem derült ki, mit tudnak szorult helyzetekben. az mindenesetre elég rosszul nézett ki, amikor a zónát magyarázta nekik az edzésen Coach K.

Miközben az amerikaiak igyekeznek adaptálni a játékukat az európai viszonyok közé, egy 17 éves srácra, Ricky Rubióra figyelnek a szakértők, akit az ESPN a jövő évi draft ötödik helyén lát elkelni. A fiatal irányítónak állítólag nincs meg a sebessége a posztján játszó legjobbakhoz (Tony Parker, Chris Paul) képest, de hihetetlen tehetség, amit mi is láthattunk már többször. 

2008.08.08. 21:55 vl | Szólj hozzá! Címkék: peking yao team usa ricky rubio

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr8607398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása