Minden, amit az alley oopról tudni akartál

A legszebb megmozdulások listáján ezúttal inkább a passzok játsszák a főszerepet, de például a hatodik helyen Oklahoma Cityben egy zsákolással indul durván a meccs, és JR Smith is bejelentkezik egy 180-nal egy lopás után.

Az Atlanta egyre masszívabban jelzi, hogy számolni kell vele idén, ezúttal a Celtics-et verték Bostonban, és a Clevelandet  is az utolsó percig ráncigálta a Golden State a Quicken Loans Arenában, mielőtt kifeküdt volna. Az esélyesek egyelőre jól állnak, észbe kapott a San Antonio is, még a Utah nem döntötte el, elkapálja-e a szezonját, vagy besurran a végén a rájátszásba. Keleten egyébként bőven be lehet jutni negatív mérleggel, nyugaton még pozitívval sem biztos a rájátszást érő hely.

Tabella itt.

2010.01.12. 10:34 _benchpotato | 2 komment Címkék: nba

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr401665876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b4rb1 2010.01.12. 11:31:13

haslamon nem támadót kellet volna fújni?
süti beállítások módosítása