A Rasheed Wallace-szerződés: meddig érdemes öregíteni

A Boston Celtics nyerni akar megint, de nem a saját csapatkémiának megfelelő játékost igazol Rasheed Wallace személyében, hanem az ellenfeleket figyeli. A bostoniak még mindig öregítenek, ha ez kell a bajnoki címhez.

A 2004-ben bajnokságot nyerő Rasheed Wallace leigazolása meglepő húzás volt a Bostontól, és egyben érthető, ha úgy érzik, szükségük van valakire Kevin Garnett mögé, akinek a sérülésével magyarázzák az idei kiesést. A hétmeccses Orlando elleni sorozatban egy ilyen cserével tényleg nyerhettek volna, mert Wallace a saját palánk alatt igazán remek még mindig, támadásban meg 12 pont körüli az átlaga.

Az mondjuk egy remek pillanat lehetett, amikor a Big Three leült Wallace-szal megbeszélni, hogy akkor ki, hogyan gondolja a következő szezont, mert a trash talker Wallace hiába igazi csapatjátékos, itt meg kell szoknia nagyon gyorsan, hogy itt nem szól semmi róla, sőt a kispadon kap csak helyet.

A Bostonnak csak a biztonság miatt kell Wallace, meg az olyan playoff-meccsekre, amikor a keleti főcsoportban Dwight Howard vagy Shaquille O'Neal ellen kell dolgozni, hiszen részben meg tudja oldani a feladatot, főleg az ő besegítésével.

 

2009.07.09. 10:33 vl | Szólj hozzá! Címkék: boston celtics rasheed wallace

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr471235881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása