Nowitzki és Nash csapatot keres

Mától a Sunsnál és a Dallasnál is azon dolgoznak, hogy új csapatot építsenek. Mindkét elsőkörös kiesőnél vannak olyanok, akik köré lehet válogatni egy nyerő csapatot.

Mert ez nagyon kínos.

Elsősorban a Dallas szereplése, akik a legendásnak nevezett Avery Johnson vezérletével már másodszor buktak el az első körben, de legalább most nem kell átvennie Németország felé utazva az MVP-t Dirk Nowitzkinek. Szerencsétlen Cuban mihez fog kezdeni? Szezon közben megvette még Kiddet is, amivel mondjuk hazavágták az irányító játékát, de legalább egy picit lendített a csapaton. Nem sokat. Vajon kap Nowitzki még egy esélyt? Mi lesz Stackhouse-szal, Terryvel vagy Howarddal?

A NOH megérdemli: másodikok lettek az alapszakaszban nyugaton, pofás játékuk van, Byron Scott már mosdik csapatával bizonyít, és ő lett az év edzője is. Én még mindig meglepetéscsapatnak érezném minden további sorozatgyőzelmüket, bocs.

Szegény Shaq O'Neal befejezte az évet, kérdés, mi lesz vele jövőre, tud-e még egyszer olyan lelkes lenni, mint a Sunsba igazolásakor volt? Mert D'Antoni nem érdemli meg, ahogy Steve Nash sem, akiről újra bebizonyosodott, nem egy nagy formátumú, győztes típusú irányító. Lássuk be, semmit nem tudott kezdeni a két óriással, ahogy D'Antoni sem, ezért utóbbinak mindenképpen mennie kell. A hisztéria ide azért kevés.

A Spurs egyszer kapott ki, amikor előre feladták a meccset: minek küzdjenek, ha behúzták az egy győzelmet idegenben, és utána utaznak haza? Hiába várták egyesek a Suns feltámadását, mindenki tudta, hogy az elején megpróbálják, és ha nem megy, feladják. A negyedik meccs ezért borzalmasan rossz volt, nem úgy az ötödik meccs, ami szinte végig kiélezett volt, bár megkérdőjelezhetetlen volt a Spurs győzelme. A sokat szidott Parker megint jó volt, Nash meg nyomta a labdaeladásokat fontos szituációkban.

Igazi rájátszás csapat a Spurs, és meccsről meccsre jobbak. Mindenki félhet tőlük.

Említsük meg, hogy a Rockets feljött 3:2-re, a Detroit meg rájött, hogy playoff van: 3:2.

2008.04.30. 10:13 vl | 6 komment Címkék: nba san antonio spurs playoff jason kidd dallas mavericks shaquille oneal phoenix suns head coach of the year new orleans hornets

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakoljteiscsorike.blog.hu/api/trackback/id/tr54448269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.04.30. 11:08:29

Első :D
Az Utah beleszaladt egy nagyon csúnya vereségbe. 69 dobott pont.
De még mindig őket szeretném jobban a Lakers ellen látni mint a Houstont :)

Air Wolf 2008.04.30. 11:47:47

Combi_TpK:
Meg lesz az a negyedik gyözelem a Salt Lake Cityben. A Houston nagyon jól védekezik. A Lakers-Jazz meg izgalamas lesz, meg végre lesznek pontok, mert a Lakers nem olyan erös a védekezésben.

mayer róbert 2008.04.30. 12:05:36

a post írója kicsit olvasgathatna truhoop vagy espn cikkeket mielőtt totális farokságokat ír mind nashrőlmind d'antoniról. ezt anélkül mondom hogy suns vagy nash fan lennék.

vl · http://www.szakitshabirsz.blog.hu 2008.04.30. 12:24:45

post írója úgy ír farokságokat, h olvasgatja.


 2008.05.01. 00:25:00

Mi ez a hulyeseg, hogy attol nem nagy formatumu iranyito, hogy nem tud mit kezdeni az oriasokkal? Az az, amihez nem kell nagy formatu iranyito. "Pick'n'roll, orias dob". Amihez kell az iranyito az a futos jatek, ahol latni kell a palyan, messzirol dobni, elfutni emberrel stb. Epp az veszi ki az iranyito kezebol a labdat, hogy ott vannak az oriasok, akikkel rendes jatekot nem lehet csinalni, ezert epp dobatni kell oket ilyen undorito, unalmas jatek kozben.

bêla (törölt) 2008.05.04. 09:43:08

kozben a meglepetescsapat lezuzta duncant es a spurst; csak igy tovabb
süti beállítások módosítása